Λ. Κολοβού στον Antenna Star: «Στηρίζουμε τα γενναία παιδιά της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου» (Ηχητικό)

Για το πολύ σημαντικό έργο, την ιστορία και τις δραστηριότητα της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, μίλησε η Πρόεδρος του παραρτήματος Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού-Λεχουρίτη στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

Η κ. Κολοβού είπε ότι το παράρτημα της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου είναι ένα από τα έξι παραρτήματα που λειτουργούν στην Ελλάδα και εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και τον όμορων Νομών.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999 στο πρώην κτίριο του ΠΙΚΠΑ Αγρινίου και σήμερα φιλοξενεί 147 παιδιά στις άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στον Περιφερειακό Δρόμο Αγ. Χριστοφόρου, παρέχοντας υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρία και την οικογένειά τους, στήριξη και πρόσβαση σε θεραπευτικά προγράμματα και προγράμματα αποκατάστασης, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση.

Η κ. Κολοβού αναφέρθηκε στις σχέσεις στοργής και αγάπης που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στο προσωπικό και τα παιδιά της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου και τόνισε ότι το 50-60% των παιδιών καταφέρνουν στη συνέχεια την κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση.

Η κ. Κολοβού επίσης απεύθυνε πρόσκληση στην τοπική κοινωνία και ενημέρωσε για την παρουσία περιπτέρου της, στην οδό Χαρ. Τρικούπη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Στο περίπτερο θα υπάρχουν προς διάθεση:

  1. Λαχνοί (1€) για την ετήσια λαχειοφόρο μας με πρώτο δώρο ένα αυτοκίνητο YARIS, προσφορά της αυτοκινητοβιομηχανίας TOYOTA και πολλά άλλα αξιόλογα δώρα.
  2. Ημερολόγιο 2022 που αποτυπώνει σημαντικές αξίες της ζωής (5€)
  3. Το Γούρι Αγάπης της Νέας Χρονιάς (2022) Cosmos σε ασήμι επιχρυσωμένο ματ,  από τον Οίκο ZOLOTAS (35€). Η συλλογή COSMOS είναι εμπνευσμένη από τον κύκλο της Ολότητας και την εναλλαγή των ουρανίων σωμάτων, του Ήλιου και της Σελήνης. Τα ουράνια αυτά σώματα θα φωτίσουν το 2022 χαρίζοντάς μας πληρότητα και αρμονία, ισορροπία και γαλήνη.
  4. Φίλος-συνδρομητής με ετήσια συνδρομή 20€.
  5. Συμμετοχή στο πρόγραμμα της Οικονομικής Υιοθεσίας.

 

 

Στόχος είναι να μη μείνει κανένα παιδί εκτός θεραπευτικού προγράμματος, με τη διαδικασία να είναι ιδιαίτερα απλή. 

Στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. www.elepap.gr και συγκεκριμένα στην ενότητα «Γίνε υιοθέτης», ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τα ατομικά του στοιχεία και το ποσό καθορίζεται με βάση την επιθυμία και τις οικονομικές δυνατότητες του υιοθέτη.

Το περίπτερο της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου, λειτουργεί στην οδό Χαρ. Τρικούπη μέχρι το Σάββατο 20/12/2021, το πρωί από τις 10:30-14:00 και το απόγευμα 18:00-20:30.

Περίπτερο θα βρίσκεται  επίσης στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας, στις 22, 23 και 28/12/21 το πρωί από τις 10:30-14:00 και το απόγευμα 18:00-20:30.

Ακούστε ολόκληρη τη συνένετυξη της κ. Λαμπρινής Κολοβού-Λεχουρίτη στον Antenna Star 103.5: