Η Λάουρα Ροκοπάνου άφησε για λίγο το Αγρίνιο για το Δίστομο, εκεί όπου θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών θα συμμετάσχει η Πρωταθλήτρια του Πυγμαχικού Συλλόγου Αγρινίου, Λάουρα Ροκοπάνου κυνηγώντας μια θέση στο βάθρο!
Έχοντας στο πλευρό της τον καταξιωμένο Προπονητή Δημήτρη Ευαγγελίου δε έχει παρά να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα….
Το εν λόγω Πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2024 στο Κλειστό Γήπεδο Διστόμου.

Διαβάστε επίσης: «Σκοπευτής»: 2 Χρυσά και 1 Χάλκινο







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 Play Outs – Ζεράρ Σαραγόσα: «Η μπάλα είναι έτσι, παρ’ όλο που δουλέψαμε πάρα πολύ»
Super League – Παναιτωλικός: Δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο φινάλε των Πρωταθλημάτων για τα Τμήματα Υποδομών
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: 6, 8 και 10 ευρώ τα εισιτήρια και στο τελευταίο εντός έδρας ματς των Play Outs