Στη Λευκάδα ένας ανήλικος μόλις 4 ετών έπεσε από τα βράχια στο Μεγανήσι και τραυματίστηκε, ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Παρ ολίγον τραγωδία με ένα 4χρονο παιδάκι στο Μεγανήσι Λευκάδας.
Ο τετράχρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι χθες στο Μεγανήσι Λευκάδας, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του.
Ευτυχώς, το παιδί έχει θλαστικό τραύμα κι όπως όλα δείχνουν, όπως η πορεία της υγείας του δεν είναι ανησυχητική.
Το αγόρι τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε παραλία του νησιού και χτύπησε σε βράχο.
Αμέσως μεταφέρθηκε με πλοιάριο στη Λευκάδα, όπου ασθενοφόρο το οδήγησε στο Νοσοκομείο του νησιού και από εκεί μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, όπου οι Γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του και το υπέβαλαν σε μία σειρά εξετάσεων.
Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Ρούσης: Ο Αγρινιώτης Αστυνομικός περιέγραψε τον Ιούλιο του 1998 στη Ν.Ε.Τ. για τη σύλληψη ένοπλου
Πηγή: Λευκάδα: Ανήλικος έπεσε από τα βράχια στο Μεγανήσι και τραυματίστηκε, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
Σχετικά Άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Με κομμάτι τζαμιού η επίθεση που δέχθηκε από τη μητέρα του Άγγελου
Αγρίνιο: 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου το 3ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο AGROWN!
Κυριακή Γρίβα: Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο δολοφόνος της Αγρινιώτισσας – Αναλυτικά η ποινή