Έγκαιρα εγκατέλειψαν το λεωφορείο με προορισμό το Αγρίνιο, το οποίο τυλίχθηκε εν κινήσει στις φλόγες, έξω από τη Λαμία, οι 33 Πρόσκοποι και οι Συνοδοί τους.
- Οι Πρόσκοποι αναμενόταν το πρωί της Πέμπτης 28 Απριλίου 2022 στο Αγρίνιο, για την 37η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Συνάντηση των Προσκόπων.
Σύμφωνα, με πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr ) τα παιδιά και οι συνοδοί τους παρελήφθησαν από άλλο λεωφορείο και αναμένεται να φτάνουν στην πόλη του Αγρινίου, σε περίπου δύο ώρες.
Να σημειωθεί πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το πρώτο λεωφορείο που επέβαιναν καταστράφηκε ολοσχερώς.
Όπως, μεταδίδει το lamiaReport, το λεωφορείο ανεβαίνοντας τις στροφές του Μπράλου, στη μονή Δαμάστας, άρχισε να βγάζει καπνούς, ενώ γρήγορα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Χάρη στην ψύχραιμη επέμβαση του οδηγού, ο οποίος ακινητοποίησε αμέσως το όχημα, οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν άμεσα από το φλεγόμενο όχημα, ενώ το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Π.Υ. με έξι οχήματα και έσβησε τη φωτιά.













Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι εορτασμού των 100 με αντίπαλο την Κηφισιά
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. – Παναιτωλικός: Κέρδισε τον Λέοντα Ι.Π. Μεσολογγίου και πάει για… Τελικό στο Μεσολόγγι!
Δήμος Αγρινίου: «Επαναλαμβανόμενη φθορά στο επιδαπέδιο σιντριβάνι – Θα αποδοθούν ευθύνες»