Λίμνη Κρεμαστών: Συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Αμφιλοχίας στις δωρεάν διαδρομές

Τις ομορφιές της περιοχής που θα τον προκαλέσουν να την επισκεφθεί ξανά και ξανά θα γνωρίσει όποιος συμμετέχει στις δωρεάν περιηγήσεις με σκάφη που πραγματοποιούνται στη Λίμνη Κρεμαστών, αναφέρει ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, περιηγήσεις τις οποίες στηρίζει και φέτος ο Δήμος Αμφιλοχίας μαζί με άλλους φορείς.

  • Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας δηλώνει σχετικά:

«Στη Λίμνη των Κρεμαστών, ενώνονται τα νερά τεσσάρων Ποταμών. Ενώνονται όμως και τέσσερις Δήμοι, της Αμφιλοχίας, του Αγρινίου, του Καρπενησίου και των Αγράφων, καθώς και δύο Περιφέρειες, της Δυτικής Ελλάδας και της Στερεάς.

Η μεγαλύτερη Τεχνητή Λίμνη στην Ελλάδα προσφέρει ένα από τα ομορφότερα φυσικά τοπία στη χώρα μας, αφού τα πρασινογάλαζα νερά της περικλείονται από δαντελωτές ακτές που μοιάζουν με φιόρδ, περικυκλωμένα από βουνά, δάση και λιβάδια, Γέφυρες και πετρογέφυρα.

Η περιοχή προσφέρει κάτι το διαφορετικό για κάθε επισκέπτη: Ορεινές διαδρομές για Ορειβασία και εναλλακτικό Τουρισμό, Μνημεία, Αρχαιολογικούς και Θρησκευτικούς Χώρους, όμορφα, γραφικά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας για επίσκεψη και περιήγηση.

Οι δωρεάν βαρκάδες, που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με μεγάλη επιτυχία, αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε τη Λίμνη των Κρεμαστών.

Είναι βέβαιο ότι οι ομορφιές που θα συναντήσετε θα σας προκαλέσουν να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά, ώστε να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα από όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η περιοχή μας!

Η δράση των δωρεάν περιηγήσεων ξεκίνησε και πάλι φέτος από τις 8 Αυγούστου και θα συνεχιστεί για 35 ημέρες».

Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στους αριθμούς 22370-22822 και 6978-210268 ενώ για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις διαδρομές, δείτε το σύνδεσμο στον Τουριστικό Οδηγό της ιστοσελίδας του Δήμου Αμφιλοχίαςwww.dimosamfilochias.gr/varkades-periigiseis/