Την δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων για την πορεία της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην χώρα ζήτησε η επιδημιολόγος, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Αθηνά Λινού, με συνέντευξή της στο «Κόκκινο», ενώ κάλεσε σε παρέμβαση του εισαγγελέα για διερεύνηση του ζητήματος που προέκυψε, με την αμφισβήτηση των στοιχείων του Ε.Ο.Δ.Υ.
- Η κ. Λινού έκανε λόγο για μη ενοποιημένα στοιχεία και όχι για «διπλά βιβλία» και τόνισε ότι τέτοιου είδους αποκαλύψεις δεν την εκπλήσσουν.
Ζήτησε ακόμα να υπάρξει και παρέμβαση των επιτροπών δεοντολογίας, ώστε να έχουν όλοι οι επιστήμονες πρόσβαση και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
news247.gr







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με το «Ώρες Μικρές» ο Θοδωρής Κουτσουπιάς και η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου είπαν το «αντίο»!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Κώστας Θυμιάνης αποχώρησε από τον Π.Α.Ο.Κ. κι έρχεται στο Αγρίνιο!
Γιώργος Παπαναστασίου: «Ο Ανέστης Τακουρίδης πρέσβευε μια αντίληψη για τα κοινά που σήμερα μοιάζει σπάνια»