Σήμερα, 28 Αυγούστου 2020, ο επίκουρος καθηγητής Μάριος Σαλμάς εξελέγη ομόφωνα στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Η θετική ψήφος και των δεκατεσσάρων μελών του εκλεκτορικού σώματος αποτελεί αναγνώριση του επιστημονικού, εκπαιδευτικού και διδακτικού έργου του κ. Σαλμά.
Ο κ. Σαλμάς, μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Θάνο Δημόπουλο, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Πέτρο Σφηκάκη και τους εκλέκτορες καθηγητές και δήλωσε ότι η επιμονή, η συνέπεια και η προσήλωση στο στόχο πάντα επιβραβεύονται.
Σημειώνεται ότι ο κ. Σαλμάς είχε εκλεγεί στη βαθμίδα του Λέκτορα το 1999, στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή το 2007 και ως Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής το 2019.







Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα