Μαχαιρά: Πρωτοφανή έκτροπα, με καυγάδες, συμπλοκές, άγριους ξυλοδαρμούς και επικίνδυνους τραυματισμούς

Πρωτοφανή έκτροπα, με καυγάδες, συμπλοκές, άγριους ξυλοδαρμούς και επικίνδυνους τραυματισμούς που έλαβαν χώρα λίγο πριν τα ξημερώματα στο πολυδιαφημισμένο Πανηγύρι της Μαχαιράς, με αποτέλεσμα να διακοπεί- για κάποιο διάστημα -η συνέχειά του, με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα, αναφέρει ο Θωμάς Μπαρμπαρούσης στο xiromeronewday.

Δύο άτομα, ένα από τη Σκουρτού περίπου 45 ετών και ένας νεαρός Αλβανός περίπου 24 ετών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύονται χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους και κυρίως αν συντρέχει κίνδυνος για την ίδια τη ζωή τους.

Ως προς τον νεαρό Αλβανό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πέραν από κάποιες μικροσωματικές βλάβες.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Σκουρτιανίτη, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος έχοντας κτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με το ασθενοφόρο σε κατάσταση αφασίας.

Για την εξέλιξη της κατάστασής του δεν υπάρχουν πληροφορίες, πράγμα που αναμένεται να γίνει, εντός της ημέρας, με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Στον τόπο του συμβάντος, στην Πλατεία του χωριού, έφθασαν άμεσα δύο περιπολικά της Αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα. Από την πλευρά της αστυνομίας μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση, αν και έχουν επιληφθεί της υπόθεσης τόσο η Αστυνομία Αστακού όσο και η Αστυνομία Αγρινίου.

Ούτε γίνεται κάποια προανάκριση για να εξακριβωθούν τα γεγονότα και υπό ποιες συνθήκες διημείφθησαν και ποιοι συμμετείχαν σε αυτά πέραν των δύο ατόμων που προαναφέρθηκαν.

Πληροφορίες από παριστάμενους στο Πανηγύρι αναφέρουν ότι στη διαμάχη βγήκε και μαχαίρι, από κάποιον από τους πρωτοστατούντες σε αυτή, αλλά ούτε αυτό το γεγονός θεωρείται ικανό να διενεργηθούν έρευνες, αν και η ίδια συμπλοκή και οι τραυματισμοί επιφέρουν την αυτόφωρη διαδικασία και την σύλληψη των εμπλεκομένων.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, ενώ οι πάντες θα πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους έτσι ώστε να μην υπάρξουν νέα, παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά σε άλλα Πανηγύρια, που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν, μέχρι τέλους, Αυγούστου στο Ξηρόμερο.