Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 σκ. σκόρδο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 500 γρ. σπανάκι
- αλάτι
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 300 γρ. φέτα
- 400 γρ. σπαγγέτι, με σπανάκι
Για το σερβίρισμα
- άνηθο
- ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και βάζουμε τα ¾ στο τηγάνι. Κρατάμε το υπόλοιπο για το σερβίρισμα.
- Βάζουμε το σπανάκι κομμένο σε κομμάτια, αλάτι και σοτάρουμε 4-5 λεπτά να μαλακώσει το σπανάκι και πέσει ο όγκος του.
- Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε αλάτι, τα ζυμαρικά και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι το τυρί κρέμα, 1-2 κουτάλες της σούπας νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη φέτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε.
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε με τον άνηθο και ελαιόλαδο.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)