Η Μαρία Καραδήμα του Βασίλειου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 66 ετών και στο Ξηροπήγαδο Ναυπακτίας πενθούν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.
Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης, 21 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου.
Η σορός βρίσκονταν στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 10:30 και τη συνόδευσαν για το τελευταίο «αντίο» τα αδέλφια Δήμητρα & Βασίλειος Καραΐσκος και Νικολίτσα Καραδήμα, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Ορεινή Ναυπακτία: Μηχανήματα της Περιφέρειας δίνουν «μάχη» για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Καρασάββας: Η Κατούνα Ξηρομέρου πενθεί για την απώλεια του 34χρονου, οι αναρτήσεις του αδερφού του
Συσσίτια Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Ετοίμασαν ψάρι για 165 συνανθρώπους μας, ανήμερα του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου
Παναγιώτης Σκλαβούνος: Στη Μακρυνεία το τελευταίο «αντίο», πενθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιωτών