Ο Μαρίνος Διανέλης του Χρήστου άφησε την τελευταία του πνοή και το Αγρίνιο πενθεί στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για την απώλεια του 62χρονου.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 11:30 και το τελευταίο «αντίο» αναμένεται να πουν τα τέκνα, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Γαβαλού Μακρυνείας: «Ένιωσα πιο ψηλή κι από τον Αντετοκούνμπο», ανέφερε στον ΑΝΤ1 συγκινημένη η μητέρα του Ιωάννη
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κική Τσιρώνη: «Ο Χριστόφορος έφυγε χωρίς να το επιθυμεί, θα ζει μέσα από την απόφασή μας για δωρεά οργάνων»
Ο Καιρός (27/01): Έντονη συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Χριστόφορος Τσιρώνης: «Έσβησε» μετά από τροχαίο ο 40χρονος Αγρινιώτης μάγειρας, δώρισαν τα όργανά του