Η Αγρινιώτισσα Τενίστρια, Μαρίζα Τσιρώνη, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Με ανάρτησή του στα Social Media και συγκεκριμένα στο Facebook ο Θανάσης Ζαννιάς, Πρωταθλητής Τένις & Μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) αναφέρει τα εξής:
«Τσιρώνη – Γελαδάρης Πρωταθλητές Ελλάδος στο μικτό διπλό Ανδρών – Γυναικών!
Η Μαρίζα Τσιρώνη (Ο.Α. Αττικής) και ο Οδυσσέας Γελαδάρης (Α.Ο.Π. Φαλήρου) αναδείχθηκαν Πρωταθλητές στο μικτό διπλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στον Ο.Α. Αθηνών.
Στη φωτογραφία μαζί με τους Πρωταθλητές Mariza Tsironi και Οδυσσέα Γελαδάρη, τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – Προπονητή του Τμήματος Τένις του Α.Ο.Π.Φ. Panos Labropoulos, καθώς και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής-Personal Trainer του Τμήματος Τένις του Α.Ο.Π.Φ. και Ιδιοκτήτη του South Fitness Project, Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο».
Διαβάστε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: «Χρυσός» και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ομάδων της Μαδρίτης!
Πηγή: Μαρίζα Τσιρώνη: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Αγρινιώτισσα Τενίστρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα







Σχετικά Άρθρα
Σ.Ε.Ε.Δ.Α.: «Παράταση εφαρμογής πληρωμών μέσω IRIS μέχρι τη Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου»
Π.Δ.Ε.: Το Helpdesk του DigiWest δίπλα στις επιχειρήσεις που εντάσσονται στον Κόμβο Ψηφιακού Μετασχηματισμού!
Euroleague Basketball – Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Σπανούλης τον κέρδισε με τη Μονακό μέσα στο Σ.Ε.Φ.!