Στο «MasterChef 2025» ο Κεφαλονίτης Βασίλης Φέρρος και ο… Μεσολογγίτης Κλεό Ιμπραχίμι είναι ασφαλείς αφού έβγαλαν τη μαύρη ποδιά!
Άλλη μία δεύτερη ευκαιρία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 21 Μαρτίου 2025 με τους τέσσερις από τους οκτώ υποψήφιους προς αποχώρηση να διατηρούν τη θέση τους στον Μαγειρικό Διαγωνισμό.
Το πέρας της Δοκιμασίας Τελευταίας Ευκαιρίας βρίσκει τον Βασίλη, τον Κλεό, τον Λευτέρη και τον Λούκας ασφαλείς, με λευκή ποδιά, στον εξώστη.
Ο Παντελής, η Βάσω, ο Μάριος και ο Νίκος Π. θα κληθούν να διεκδικήσουν ακόμη μια φορά την παραμονή τους.
Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιος θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του «MasterChef 2025» θα απαντηθεί στο επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας.
Διαβάστε επίσης: Η Πυργιώτισσα Αγγελική Νικολούλη: 1.000 Εκπομπές «Φως στο Τούνελ»
Πηγή: «MasterChef 2025»: Και ο Κεφαλονίτης και ο… Μεσολογγίτης είναι ασφαλείς!







Σχετικά Άρθρα
Οι «Κουτσουπιές» κάνουν πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1, από Δευτέρα (05/10) μόνο γλέντια και χαρές!
«The Voice of Greece»: Το πρώτο… Σάββατο του Οκτώβρη αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη!
«Deal»: Η Μαρίνα από την Αμφιλοχία ήθελε να αναστηλώσει το Εκκλησάκι του παππού της, κέρδισε 1.750 ευρώ