Στο «MasterChef 2025» οι ανατροπές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο αφού ο… Μεσολογγίτης Κλεό είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!
Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 19/03) στο Τεστ Δημιουργικότητας πρωταγωνίστησαν οι τέσσερις βασικές γεύσεις και νικήτρια αναδείχθηκε η γκρι μπριγάδα.
Όμως, ο Αγρινιώτης Παναγιώτης Φωτόπουλος, από την ηττημένη μπορντό μπριγάδα, έχει άλλους 1.000 λόγους να χαμογελάει αυτή την εβδομάδα, αφού κέρδισε για δεύτερη φορά το έπαθλο των 1.000 ευρώ!
Μετά την ψηφοφορία στην μπορντό μπριγάδα, ο Νίκος Παπαδάς και ο Κλεό Ιμπραχίμι ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και μαζί με τη Βάσω Διαβάτη και τον Λουκά Κυριάκου από τη γκρι μπριγάδα, είναι υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.
Διαβάστε επίσης: «MasterChef 2025»: Ο Αγρινιώτης Παναγιώτης Φωτόπουλος με την απόλυτη τάρτα, 2ο συνεχόμενο χιλιάρικο!
Πηγή: «MasterChef 2025»: Ο… Μεσολογγίτης Κλεό υποψήφιος προς αποχώρηση!
Σχετικά Άρθρα
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!
Ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος: «Μεγάλη Πέμπτη Η αγάπη Του δε μιλά – σταυρώνεται»
Σάκης Ρουβάς: Τιμά το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης βάφοντας τα πασχαλινά αυγά με φυσικά υλικά