Η Ματαράγκα Μακρυνείας πενθεί καθώς η Παναγιώτα Τραγουλιά του Αριστοτέλη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών και η θλίψη είναι απέραντη.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2025 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ματαράγκας Μακρυνείας.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα (11:30) και θα τη συνοδεύσουν τα αδέλφια, τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Άλλη μία απώλεια τις τελευταίες ώρες που βυθίζει στο πένθος την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, αφού είχε προηγηθεί η αναγγελία θανάτου του 26χρονου Αλέξανδρου.
Διαβάστε επίσης: Κατούνα: «Έφυγε» σε ηλικία 60 ετών ο Γρηγόρης Πανέτας
Πηγή: Ματαράγκα Μακρυνείας – Παναγιώτα Τραγουλιά: Απέραντη θλίψη για την απώλειά της σε ηλικία 70 ετών







Σχετικά Άρθρα
Μπαμπίνη Ξηρομέρου: 91χρονος κατήγγειλε γυναίκα Ρομά για κλοπή 5.000 ευρώ
Μπούκα Αμφιλοχίας: Σε απόγνωση οι κάτοικοι μετά τις πλημμύρες – Κίνδυνος για την Υγεία από τα στάσιμα νερά
Κακοκαιρία στο Θέρμο: Κεραυνός ξερίζωσε ένα τεράστιο δέντρο μερικά μέτρα απ’ τα σπίτια