Μεσολόγγι: 3,5 χρόνια με αναστολή σε νεαρούς για άσεμνες πράξεις σε 14χρονη

Για απόπειρα κατάχρησης ανίκανου να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη από κοινού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα 14 και μέχρι τα 15 έτη από κοινού, κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου σήμερα δυο νεαροί από περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

  • Οι δυο νεαροί κατηγορούνταν από μια 14χρονη ότι προέβησαν σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της μέσα στο αυτοκίνητο του ενός. Το περιστατικό συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η νεαρή βγήκε για διασκέδαση με φίλες της εκ των οποίων η μία γιόρταζε. Στην παρέα προστέθηκαν και άλλα άτομα μεταξύ των οποίων και οι δυο κατηγορούμενοι.

Όπως υποστήριξε η πλευρά της 14χρονης, η νεαρή ήπιε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να μεθύσει, γι’ αυτό και ζήτησε να την μεταφέρουν στο σπίτι. Έτσι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός και ο δεύτερος τους συνόδευσε.

Όμως αντί να την πάνε στο σπίτι κατευθύνθηκαν προς μια ερημική τοποθεσία της περιοχής, όπου, αφού την ακινητοποίησαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, άρχισαν να κάνουν άσεμνες πράξεις.

Η νεαρή αντέδρασε με φωνές και κλάματα, ενώ συγχρόνως δεχόταν επίμονες κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο από φίλους της που ανησυχούσαν και έτσι δεν συνέχισαν τις πράξεις τους και την οδήγησαν στην πλατεία της πόλης, όπου συνάντησε κάποιους φίλους της που τους εξομολογήθηκε την περιπέτειά της και την επόμενη ημέρα, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μίλησε και στους γονείς της.

Η πλευρά των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι όντως η νεαρή είχε μεθύσει και προθυμοποιήθηκαν να την μεταφέρουν στο σπίτι της, όμως η ίδια φοβούμενη την αντίδραση των γονιών της, επειδή ήταν σε αυτή την κατάσταση, ζήτησε να πάνε πρώτα μια βόλτα να συνέλθει, όπως και έγινε, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξαν οι δυο κατηγορούμενοι, χωρίς να συμβεί το παραμικρό από την πλευρά τους. Στην συνέχεια την άφησαν στην πλατεία και επέστρεψαν στο κέντρο που διασκέδαζαν.

Το Δικαστήριο επέβαλλε ποινή 3,5 ετών στον καθένα με αναστολή.

aixmi-news.gr