Μεσολόγγι: Κάηκε ζωντανός κάτοικος λόγω φωτιάς (Video – Photos)

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Συνοικισμού στο Μεσολόγγι κοντά στον Άγιο Δημήτριο. 

  • Αυτή την ώρα στο σπίτι έχουν μπει αστυνομικοί που λαμβάνουν στοιχεία προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια της φωτιάς που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο. Προφανώς και η Πυροσβεστική θα διεξάγει τις δικές της έρευνες.

Το απανθρακωμένο πτώμα κατά πάσα πιθανότητα θα μεταφερθεί στην Πάτρα για ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαμένοντες στο σπίτι δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα, ζεσταίνονταν με ξυλόσομπες και είχαν φως από λάμπες πετρελαίου…


Για σοβαρά τραυματισμένα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Επειδή ο καπνός που υπάρχει μέσα στην μικρή μονοκατοικία όπου καίγονται διάφορα υλικά ειναι πολυ πυκνός οι πυροσβέστες δυσκολεύονται να διακρίνουν αν υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι.


Φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε σπίτι πίσω από τον Άγιο Δημήτριο στην περιοχή του Συνοικισμού στο Μεσολόγγι.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με 12 πυροσβέστες που επιχειρούν για την κατάσβεση ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε και ένα άτομο που εγκλωβίστηκε.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν και συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης.

Επίσης στην περιοχή βρίσκονται και περιπολικά της Τροχαίας που ρυθμίζουν την κυκλοφορία προκειμένου να μην παρεμποδίζονται τα πυροσβεστικά.

aixmi-news.gr