Ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Κοντούλας εκπροσώπησαν τους εργοδοτικούς φορείς της πόλης στην εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, η οποία έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου.
- Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Κωνσταντίνος Πασιόπουλος επεσήμανε ότι η συμμετοχή των εμπόρων του Μεσολογγίου στη φετινή εκδήλωση της Πρωτομαγιάς δεν έγινε απλώς εθιμοτυπικά, καθώς η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η ολόκληρη η κοινωνία έχει ως αποτέλεσμα να έχουν πάρει κοινή μορφή τα αιτήματα των επιχειρηματιών με εκείνα των εργαζομένων προς την κυβέρνηση.

Στο κλείσιμο ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ευχήθηκε καλούς αγώνες στους εργαζομένους και μαζί με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου μοίρασαν γαρύφαλλα στους συγκεντρωμένους σε μια συμβολική κίνηση αβρότητας και αλληλεγγύης.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ







Σχετικά Άρθρα
Diamond League – Μονακό: Με άλμα στα 8,61 ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρωτιά!
Ρεμπέτικο Φεστιβάλ για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, συνεχίζεται και την 11η Ιουλίου
Π.Δ.Ε.: Στην τελική ευθεία η αποκατάσταση στο Οδικό Δίκτυο Βάλτος – Μπαμπαλιό – Γέφυρα Βέργας