Στα εγκαίνια της έκθεσης «Πορεία ελευθερίας» της Άννας Φιλίνη που οργανώνει ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.
- Ο κ. Φαρμάκης σε ανάρτησή του αναφέρει:
Τρεις ενότητες έργων που συνιστούν μία διαδρομή στην ιστορία και στον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων, μέσα από πρόσωπα, γεγονότα και συναισθήματα, έφερε στο Μεσολόγγι η γνωστή ζωγράφος και αρχιτέκτονας, Άννα Φιλίνη, παρουσιάζοντας την έκθεση «Πορεία ελευθερίας» στο Κτίριο Χρυσόγελου – Τομέας Πολιτισμού ΠΔΕ.
Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στα σημερινά εγκαίνια της έκθεσης που οργανώνει ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η οποία θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.
Μία έκθεση που αξίζει να επισκεφθούν όλοι.
Γιατί η ιστορία γράφεται πάντοτε από τους ανθρώπους και τις πράξεις τους!













Σχετικά Άρθρα
Super League K19: Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Ηράκλειο με τον Ο.Φ.Η.
Βασίλης Ράπτης: «Για εμένα, το Ποδόσφαιρο παραμένει χώρος αγάπης, προσπάθειας, εξέλιξης και σεβασμού»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ανατροπή στην υπόθεση Πόλιτικ και η επιστροφή του Ρόσα!