Μια θαλάσσια χελώνα που κινδύνευε, σώθηκε χάρη στην επέμβαση του Δημήτρη Λύτρα και των φίλων του Μουσείου Άλατος στο Μεσολόγγι.
- Την περιπέτεια της χελώνας και την διάσωσή της αναφέρουν σε ανάρτησή τους, οι συνεργάτες του Μουσείου Άλατος:
«Αυτή η γλυκιά χελώνα που αμέριμνη κολυμπούσε σήμερα το πρωί μπροστά από το Μουσείο Άλατος είχε την ατυχία να καταπιεί ένα αγκίστρι που παρέμεινε μέσα της, ενώ η πετονιά κρεμόταν από πίσω της.
Ευτυχώς ο φίλος του Μουσείου μας και χειμερινός κολυμβητής κ. Δημήτρης Λύτρας προσέτρεξε και την διευκόλυνε να έλθει στην ακτή όπου με την άμεση ανταπόκριση και την ουσιαστική βοήθεια του Λιμεναρχείου και του Δήμου Μεσολογγίου στάλθηκε στη Αθήνα στον σύλλογο ΑΡΧΕΛΩΝ για την δέουσα ιατρική βοήθεια».
















Σχετικά Άρθρα
Βασίλειος Σταμάτης: Θλίψη στη Γουριώτισσα για τον θάνατο του 62χρονου πατέρα ενός γιου
Αγρίνιο: Μαθητές Γυμνασίου βοήθησαν στα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου
Αγρίνιο-Καρπενήσι: Το πρώτο τμήμα του έργου παραδόθηκε, χρειάζεται προσοχή – Τοποθετήθηκαν STOP