Μεσολόγγι – Σπ. Σκιαδαρέσης: Να κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τη μεγάλη «έξοδο» από το τέλμα

Ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» στην Πάτρα που θα γίνει την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 παρουσία του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νίκου Ανδρουλάκη, απευθύνει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σκιαδαρέσης και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

  • Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Τριών Συμμάχων (Αγίου Ανδρέου 73) και αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σκιαδαρέση.

«Την Παρασκευή υποδεχόμαστε τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νίκο Ανδρουλάκη στην Πάτρα. Η παρουσία του σηματοδοτεί την πορεία νίκης του Συνδυασμού μας στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Καλούμε όλο τον δημοκρατικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας να στείλει με την παρουσία του ηχηρό μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής και αλλαγής, για μία Νέα Δυτική Ελλάδα, για μία νέα περιφερειακή διοίκηση που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο», ανέφερε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Ομιλία στο Μεσολόγγι

Να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος τη μεγάλη «έξοδο» από το τέλμα, τη μιζέρια και την υπανάπτυξη, κάλεσε τους κατοίκους του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης στην προεκλογική του ομιλία, το βράδυ της Τετάρτης, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

«Κάθε μέρα που περνάει, η Περιφερειακή μας Παράταξη δυναμώνει και αναπτύσσει μεγαλύτερη δυναμική… Με αποφασιστικότητα μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα, δημιουργώντας τη Νέα Δυτική Ελλάδα, μία ισχυρή Περιφέρεια που θα αποτελέσει αφετηρία ζωής για τους νέους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του μόχθου που έχουν μάθει να αγωνίζονται ακόμη και για αυτονόητα.

Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας, με οδηγό μας την παραταξιακή μας συνείδηση και την ακεραιότητα μας, δίνουμε την κρίσιμη μάχη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου», τόνισε ο κ. Σκιαδαρέσης στην ομιλία του και εστίασε στα θέματα της περιοχής δίνοντας έμφαση στην ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου με αφορμή και τις νέες καταστροφές στη Θεσσαλία.

«Φθάνει πια! Χορτάσαμε από λόγια και έργα βιτρίνας που δεν είναι για τους πολλούς, αλλά για τους λίγους! Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Όπως δεν μπορούν να κρυφτούν και οι συνέπειες της εχθρικής στάσης που κράτησε η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή απέναντι στην Αιτωλοακαρνανία, όταν επέτρεψε να εξαφανιστούν από το χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχολές στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, όταν οι υγειονομικές δομές της περιοχής υπολειτουργούν εξαιτίας της υποστελέχωσης και της υποβάθμισής τους», τόνισε και προσέθεσε πως η «Νέα Δυτική Ελλάδα» έχει ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων και διεκδικήσεων και για την Αιτωλοακαρνανία, όπως η ολοκλήρωση της σύνδεσης του Λιμανιού στο Πλατυγιάλι με την Ιονία Οδό, η σύνδεση της πόλης του Μεσολογγίου με την Ιονία Οδό στην θέση Χαλαζιά, η ολοκλήρωση έργων προστασίας και ανάδειξης της Λιμνοθάλασσας, η ανάδειξη της πολιτισμικής ιδιαιτερότητας του Μεσολογγίου και των παραδοσιακών εκδηλώσεων της περιοχής (Αγίου Συμεών και Αγίας Αγάθης), η ενίσχυση τουριστικών υποδομών, η στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και του εισοδήματος των γεωργών, αλιέων και κτηνοτρόφων της περιοχής, καθώς και η υιοθέτηση ενός διευρυμένου προγράμματος επισκευής και συντήρησης αγροτικών υποδομών (εγγειοβελτιωτικά και αποστραγγιστικά δίκτυα και έργα), κ.α.

Ο κ. Σκιαδαρέσης συνεχίζει τις περιοδείες του στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ την Πέμπτη στις 9 το βράδυ θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου.