Στη σύλληψη και προσαγωγή στο Α.Τ. Μεσολογγίου μιας νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου προέβησαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διωκτικές αρχές στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ελέγχων στα νοσηλευτικά ιδρύματα για ανεμβολίαστο προσωπικό.
- Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η νοσηλεύτρια προσήλθε να εργαστεί στο τμήμα του νοσοκομείου που ανήκει, χωρίς όμως να έχει εμβολιαστεί ή να διαθέτει πιστοποιητικό νόσησης, όπως προβλέπεται από το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.
Έτσι ενεργοποιήθηκε ο σχετικός μηχανισμός ελέγχου και πλέον η νοσηλεύτρια είναι αντιμέτωπη με τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Για το περιστατικό αναμένονται ανακοινώσεις.
messolonghinews.gr







Σχετικά Άρθρα
Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Συγκέντρωση με συνθήματα και πορεία κατά του Φασισμού στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα
Μαργαρίτα Παπανδρέου: Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 103 ετών, πενθούν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Εργαζόμενοι Ε.Σ.Π.Α. στους Δήμους: Στο επίκεντρο οι διεκδικήσεις τους – Η συνάντηση στο Αγρίνιο με τον Νίκο Τράκα