Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, ενημερώνει για τη συνάντησή του με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, στο Μεσολόγγι, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε χθες την περιοχή.
- Η ανάρτηση του κ. Κώστα Λύρου:
Με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη ο οποίος με τους συνεργάτες του μεταβαίνει σήμερα στο Μεσολόγγι προκειμένου να δει από κοντά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία.
Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει η απαραίτητη συνδρομή από το Υπουργείο έξαλλου ο Υπουργός ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα προβλήματά που δημιουργηθηκαν στο δημο μας το τελευταίο διάστημα σε συνομιλία που είχαμε προχθές, Παρασκευή.
Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Μανόλο Χιμένεθ: «Οι δύο Προπονητές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι»
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Γιάννης Πετράκης: «Χωρίς το πέναλτι, δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»
UCL – 1η Αγωνιστική League Phase: Ολυμπιακός και Πάφος τελείωσαν το ματς Χ-ωρίς τέρματα!