Στο Μεσολόγγι η «Διέξοδος» υπενθυμίζει πως είναι οι τελευταίες ημέρες της έκθεσης «Ελλήνων Αίμα» του Γλύπτη Ευάγγελου Τύμπα.
Μία έκθεση-ύμνος στις ηρωικές μορφές του Απελευθερωτικού Αγώνα του ’21.
Ένα εικαστικό σύνολο από ανδριάντες, προτομές, εγκαταστάσεις και γύψινα γλυπτά που ο καλλιτέχνης έχει εμπνευστεί από τους Αγωνιστές της Επανάστασης και πρωτίστως από αυτές των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Η έκθεση, που ολοκληρώνει τον κύκλο της παρουσιάσεώς της στις 4 Μαΐου στο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου», θα είναι επισκέψιμη από την Τετάρτη έως και την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9:30 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Photopolis»: Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Μητέρα Φύση – Μητέρα Γη» στο Μουσείο Καπράλου
Πηγή: Μεσολόγγι – «Διέξοδος»: Τελευταίες ημέρες της έκθεσης «Ελλήνων Αίμα» του Γλύπτη Ευάγγελου Τύμπα







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι – Μουσείο Άλατος: Ο Αιτωλοακαρνάνας Νίκος Αλιάγας στη νέα έκθεση της «Διεξόδου»
Αιτωλικό: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση «Το Παλιό Ουζερί»
52ο Φεστιβάλ Κ.Ν.Ε. – Οδηγητή: Με Γιάννη Καρναβιά και Λαϊκό Γλέντι στην Πλαζ Ναυπάκτου