Στο Μεσολόγγι η «Διέξοδος» υπενθυμίζει πως είναι οι τελευταίες ημέρες της έκθεσης «Ελλήνων Αίμα» του Γλύπτη Ευάγγελου Τύμπα.
Μία έκθεση-ύμνος στις ηρωικές μορφές του Απελευθερωτικού Αγώνα του ’21.
Ένα εικαστικό σύνολο από ανδριάντες, προτομές, εγκαταστάσεις και γύψινα γλυπτά που ο καλλιτέχνης έχει εμπνευστεί από τους Αγωνιστές της Επανάστασης και πρωτίστως από αυτές των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Η έκθεση, που ολοκληρώνει τον κύκλο της παρουσιάσεώς της στις 4 Μαΐου στο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου», θα είναι επισκέψιμη από την Τετάρτη έως και την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9:30 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Photopolis»: Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Μητέρα Φύση – Μητέρα Γη» στο Μουσείο Καπράλου
Πηγή: Μεσολόγγι – «Διέξοδος»: Τελευταίες ημέρες της έκθεσης «Ελλήνων Αίμα» του Γλύπτη Ευάγγελου Τύμπα







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: «Μαγικά Φίλτρα 2», από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
«Μουσικά Πρωινά»: Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ανοίγει την… αγκαλιά της στα Σχολεία!
Η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε για να ξεχωρίσει…»