Στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Χρυσόγελου εγκαινιάζεται την 9η Απριλίου και ώρα 19:00 η ατομική έκθεση του Απόστολου Κούστα
Η ατομική έκθεση του ζωγράφου και χαράκτη Απόστολου Κούστα εγκαινιάζεται την Κυριακή, 9 Απριλίου 2025 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Χρυσόγελου, στο Μεσολόγγι.
O Απόστολος Κούστας κατάγεται από το Μεσολόγγι.

Υπηρετεί την τέχνη για πάνω από τρεις δεκαετίες και κατάφερε να περάσει τα καλλιτεχνικά σύνορα της Ελλάδας κάνοντας ατομικές εκθέσεις στο εξωτερικό, ενώ έχει βραβευτεί το 1991 στη Διεθνή Τριεννάλε Χαρακτικής της Οζάκα, στην οποία διαγωνίστηκαν 67 χώρες με 1748 καλλιτέχνες.
Η έκθεση που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα παραμείνει ανοικτή μέχρι 9 Μαΐου 2025 με ώρες λειτουργίας καθημερινά 11:00 – 13:30 & 19:30 – 21:30 εκτός Δευτέρας.
Διαβάστε επίσης: Ακακία Κορδόση: 10 χρόνια από τον θάνατο της Μεσολογγίτισσας συγγραφέως
Πηγή: Μεσολόγγι: Στο Μέγαρο Χρυσόγελου η ατομική έκθεση του Απόστολου Κούστα







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Βαλαβανίδης: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σπουδαίο ηθοποιό
100 Χρόνια Παναιτωλικός: Ο Παύλος Μπερμπερίδης τιμά τον Γυμναστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο μέσα από το μπουζούκι του
Θοδωρής Κουτσουπιάς: Τραγούδησε στους δρόμους του Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας