Υλικά
- 240γρ. μαύρη σοκολάτα
- 170γρ. βούτυρο ανάλατο
- 115γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κουταλάκια βανίλια
- 4 αυγά
- 4 κροκάδια
- 100γρ. αλεύρι Φαρίνα
Εκτέλεση
- Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Κτυπάτε τα αυγά και τα κροκάδια με τη ζάχαρη και τη ζάχαρη βανίλιας για 10 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
- Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και κοσκινίζετε μέσα το αλεύρι.
- Διπλώνετε με μια σπάτουλα να αναμειχθούν.
- Βάζετε σε ατομικά ποτηράκια (mugs) ή μικρά πυρίμαχα μπολ (ραμεκέν) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10-12 λεπτά.
syntages.gr
Σχετικά Άρθρα
«17 Κλωστές»: Στον Πειραιά, ο Καστελάνης κάνει έναν νέο φίλο
«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ο Μιχαλιός Βροντάκης είναι στο Νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου
«Famagusta»: Ο Αντρέας κι η Χριστίνα συμβουλεύουν τον Μάικλ