Μίλτος Ζαμπάρας: «Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω κάθε πολίτη της Αιτωλ/νίας»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ένας και μοναδικός, Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στην Αιτωλοακαρνανία, Μίλτος Ζαμπάρας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «στόχος μου και βασικό κίνητρο στη πορεία αυτή, θα είναι μια Αιτωλοακαρνανία που θα κρατάει τα παιδιά της στον τόπο τους, με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ευημερία για όλους».

  • Ιδιαίτερη αναφορά κάνει σε όλους τους συνυποψηφίους του αλλά και τον Γρηγόρη Θεοδωράκη που με βάση τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου εκλέχθηκε Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που στήριξαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σε αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Δεσμεύομαι ότι με τη παρουσία μου στο κοινοβούλιο θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω κάθε πολίτη του Νομού.

Στόχος μου και βασικό κίνητρο στη πορεία αυτή, θα είναι μια Αιτωλοακαρνανία που θα κρατάει τα παιδιά της στον τόπο τους, με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ευημερία για όλους.

Σεβόμαστε απόλυτα τη λαική ετυμηγορία. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφουγκραστούμε και να χαράξουμε την νέα κατάσταση, με γνώμονα τα μηνύματα που μας υπέδειξε ο λαός με τη ψήφο του.

Με νηφαλιότητα και ωριμότητα, παράλληλα με τόλμη και αποφασιστικότητα, μα πάνω απ´όλα με συλλογικότητα, θα προχωρήσουμε μπροστά γιατί σύντομα η κοινωνία θα απλώσει χέρι για βοήθεια και πρέπει να δηλώσουμε παρών.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου, τον Giorgos Varemenos, Thanos Moraitis, Stavros Karagkounis, Foteini Pantiora, Ειρήνη Τσιμπλή, Sissy Athanasouli, Georgia Michalatou, Μαρία Τριανταφύλλου για τον έντιμο και δύσκολο αγώνα που δώσαμε το τελευταίο μήνα. Τους ευχαριστώ και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη μέρα ο ρόλος τους θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον κοινό μας στόχο.

Ιδιαίτερη αναφορά στον ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ο οποίος εκλέχθηκε το Μάϊο, έδωσε μαζί με όλους μια μεγάλη, έντιμη και αξιοπρεπή μάχη, αλλά δυστυχώς δε θα είμαστε μαζί να παλέψουμε στην επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα. Πιστεύω ότι με τις γνώσεις του θα συμβάλει τα μέγιστα στο καθήκον ανασυγκρότησης του χώρου μας.

Σας υπόσχομαι ότι ο αγώνας για όλους εμάς δεν σταματά εδώ! Το ταξίδι για την Ιθάκη της αξιοπρέπειας, της αξιοσύνης και της αλλαγής, τώρα αρχίζει και σας θέλω συνοδοιπόρους».