Μισή μέρα νωρίτερα (Video)

Λοιπόν την παραμονή της πρωτοχρονιάς αυτά που ξέρατε, ξεχάστε τα.

Το βράδυ η κυκλοφορία είπαμε απαγορεύεται.

Και επειδή προχθές με το ρεβεγιόν παρουσιάστηκαν προβλήματα με μέλη οικογενειών που δεν πρόλαβαν να αποσώσουν το φαγητό και αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι που τρώγανε, κυριολεκτικά με το γουρουνόπουλο στο στόμα, η Κυβέρνηση που όλα τα ρυθμίζει και τα οργανώνει στην εντέλεια, αποφάσισε ότι φέτος στην Ελλάδα ο καινούργιος χρόνος θα μπει την ίδια χρονική στιγμή που μπαίνει και στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας: Δώδεκα ώρες πριν.

«Δεν είναι δυνατόν», σημείωσε ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση των συντακτών, «να μπαίνει την ώρα που μπαίνει στο Όκλαντ και μεις εδώ να τον περιμένουμε με δώδεκα ώρες καθυστέρηση. Με τι έρχεται ο χρόνος; Με αεροπλάνο έρχεται;», φέρετε να αναρωτήθηκε εκνευρισμένος.

Για το λόγο αυτό, αλλά και για την πιστή τήρηση των μέτρων της καραντίνας, για φέτος τουλάχιστον στην Ελλάδα η καινούργια θα μπει την ώρα που θα μπει και στο Όκλαντ στις δώδεκα το μεσημέρι της Πέμπτης έτσι ώστε όσοι έχουν δηλώσει ότι θα φάνε με τις οικογένειες τους να επιστρέψουν με την άνεση τους στα σπίτια τους».

Αυτά.

Και μην ακούσω τίποτα σκεπτικιστές να λένε ότι εκεί είναι νύχτα, γιατί κι εδώ νύχτα είναι και μάλιστα βαθιά, αλλά τη μίση διάρκεια της μέρας είναι διάφανη σαν μέρα και γι’ αυτό δεν φαίνεται.

Δείτε τώρα σε βίντεο τα πυροτεχνήματα της περυσινής Πρωτοχρονιάς στο Όκλαντ… και βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι:

Υ.Γ. Μόνο αυτό δεν ακούσαμε φέτος.