Την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός θα εορτάσει στο Μεσολόγγι τη 2η Επέτειο Ενθρονίσεως
Πιο αναλυτικά:
Το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου θα τελεσθούν η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού.
Προσκαλούνται οι Άρχοντες του τόπου μας, ο Ιερός Κλήρος, τα Μοναχικά Τάγματα και ο φιλάγιος και φιλόχριστος Λαός της Εκκλησιαστικής μας Επαρχίας να μετάσχουν στην Ευχαριστιακή Σύναξη.
Κλήρος και Λαός, λαμβάνοντας τη Χάρη του Παναγίου Πνεύματος, ας ενώσουμε τις προσευχές και τις δεήσεις μας προς τον Δωρεοδότη Κύριό μας Ιησού Χριστό υπέρ μακροημερεύσεως, κατ’ άμφω υγείας και εξ ύψους φωτισμού του Σεπτού Ποιμενάρχου και Πνευματικού μας Πατρός και ας κοινωνήσουμε όλοι της χαράς και της ευλογίας της παρουσίας του στην Τοπική μας Εκκλησία.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Με μεγάλο ενθουσιασμό η εκδήλωση Εορτασμού της Εβδομάδας Θηλασμού 2024
Πηγή: Μητροπολίτης Δαμασκηνός: Στο Μεσολόγγι η 2η Επέτειος Ενθρονίσεως
Σχετικά Άρθρα
Μητροπολίτης Τρίκκης για τον 30χρονο Στέφανο: Ο Θεός γνωρίζει το «γιατί» κάθε Σταυρού
Τρίκαλα: Και από το Μεσολόγγι για το τελευταίο «αντίο» στον 30χρονο Στέφανο
Λευκάδα – 30χρονος Στέφανος: Αντί για γάμο στο Μεσολόγγι, κηδεία στα Τρίκαλα