Μητροπολίτης Κοσμάς: Καταγγελλίες για την Ηγουμένη – Ιατρό που τον φρόντιζε (Video)

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, (Δείτε ΕΔΩ), με εντολή της Εισαγγελίας Αγρινίου ερευνούνται πιθανές ευθύνες για την καθυστέρηση της νοσηλείας του Μητροπολίτη Κοσμά.

  • Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς, το διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε στο σπίτι του, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό, βρισκόταν ανάμεσα σε συγγενικά του πρόσωπα, τον αδελφό του και τα ανίψια του, καθώς και μια μοναχή γιατρό, η οποία τον φρόντιζε, λαμβάνοντας συμβουλές για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη από γιατρό του Βόλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha TV, η ηγουμένη, έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατός του, μετά από την πολυήμερη νοσηλεία του στο Nοσοκομείο.

Επίσης, αναφέρει πως η ηγουμένη, σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια των Αρχών, συνεργαζόταν στενά με τον αρνητή-γιατρό από τον Βόλο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, και να χάσει τη ζωή του από κορωνοϊό.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν:

«Το εμβόλιο δεν ήθελε να το κάνει. Πήγαινε σε κάποιον γιατρό, γερόντισσα ήταν αυτή η γιατρός, δεν ήταν στο Νοσοκομείο η γιατρός αυτή… Οπωσδήποτε έχει πελάτες, πολλούς πελάτες».

«Αυτή τον κουράριζε, έπρεπε να έχει κάνει το εμβόλιο και να πάει και σε νορμάλ γιατρούς» είπε άλλη κάτοικος, η οποία ανέφερε ότι η ηγουμένη διατηρεί και ιατρείο, ωστόσο δήλωσε «δεν ξέρω τώρα τι κάνει, μετά τον θάνατο, δεν την είδα καθόλου».

Η ίδια κάτοικος κατέληξε: «Σε έναν κανονικό γιατρό μπορεί και να ζούσε».

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Alpha TV