Ο Δήμος Αμφιλοχίας και η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ.) τιμούν τη χορογράφο και θιασάρχηΔόρα Στράτου με ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα που στοχεύει στο να γίνει θεσμός, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 στις 21:00 στην πλατεία Λουτρού Αμφιλοχίας.
Η καταγόμενη από το Λουτρό Δόρα Στράτου, με τη ζωή της και το έργο της συνέβαλε τα μέγιστα στη διατήρηση τόσο των παραδοσιακών ελληνικών χορών όσο και της ελληνικής λαϊκής τέχνης και των παραδοσιακών φορεσιών.

Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα με την παραδοσιακή κομπανία του Νίκου Φιλιππίδη (κλαρίνο) και στο τραγούδι τον Αντώνη Κυρίτση, τη Λευκοθέα Φιλιππίδη και τον Θωμά Κυρίτση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.







Σχετικά Άρθρα
Ε.Ρ.Τ.: Εντυπωσιακή αύξηση κερδοφορίας στη Eurovision της Βιέννης
«Survivor 2026»: Οριστική ολοκλήρωση του ριάλιτι μετά το σοβαρό περιστατικό τραυματισμού του Σταύρου Φλώρου
Εορτολόγιο: 20/05 τιμάται από την Εκκλησία ο Άγιος Θαλλέλαιος ο Ανάργυρος