Μπαράζ επιθέσεων κατά τραπεζών, ΕΛΤΑ, δημαρχείου και αυτοκινήτου σε συνοικίες της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Άγνωστοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, σπάζοντας ΑΤΜ, παρμπρίζ και τζαμαρίες.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης επιτέθηκαν στα ΕΛΤΑ στον Άγιο Δημήτριο, προκαλώντας ζημιές στην τζαμαρία του κτιρίου και σε φορτηγάκι του Ταχυδρομείου.
Λίγο νωρίτερα κουκουλοφόροι “χτύπησαν” με βαριοπούλες σε ΑΤΜ τράπεζας στα Πετράλωνα, ενώ λίγη ώρα μετά άγνωστοι πέταξαν μπογιές και πέτρες στο Δημαρχείο Καισαριανής.
Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε στους Αγίου Αναργύρους, στις 3:00 το πρωί, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε ΑΤΜ και τζαμαρία τράπεζας.
news.gr







Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα