Συστατικά
150γρ Μέλι | |
150γρ Ταχίνι | |
150γρ (σταφίδες,αμύγδαλα, γκοτζι μπέρι, κράνμπερι,ηλιόσπορους,κάσιους) Ξηροί καρποί | |
70γρ Χουρμάδες | |
280γρ Νιφάδες Βρώμης | |
1 πορτοκάλι Ξύσμα πορτοκάλι |
Οδηγίες
Αρχικά ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι τους χουρμάδες. Ανακατεύουμε το μέλι με το ταχίνι και προσθέτουμε τους χουρμάδες, τους ξηρούς καρπούς, το ξύσμα και σιγά σιγά την βρώμη μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα. Πατάμε και πιέζουμε να ισιώσει η επιφάνεια και γίνει συμπαγές το μείγμα. Θα σας βοηθήσει ένα ποτήρι με ίσια βάση να το πετύχετε. Παγώνουμε το μείγμα για 30′. Ξεφορμάρουμε την πλάκα και κόβουμε μακρόστενες μπάρες . Καλή επιτυχία.
petrosmaounatzis.com
Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Θύμα απάτης ο τραγουδιστής με καταγωγή από Αιτωλικό και Λευκάδα
Κωστής Μαραβέγιας: Ο Αγρινιώτης καλλιτέχνης στο ίδιο κρεβάτι με Δεληβοριά και Μόρφη!
Κωνσταντίνος Αργυρός: Βουτιές στη Σκιάθο για τον Αιτωλικιώτη δημοφιλή τραγουδιστή!