Αν. Μπρέσιακας στον Antenna Star: «Πλούσιο και σημαντικό το Πολιτιστικό και Αθλητικό έργο της Γ.Ε.Α» (Ηχητικό)

Για την πλούσια και αξιόλογη Πολιτιστική και Αθλητική δραστηριότητα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ιδιαίτερα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, ο Πρόεδρος της Γ.Ε.Α. Αγρινίου κ. Ανδρέας Μπρέσιακας.

  • Ο κ. Μπρέσιακας σε έναν σύντομο αλλά άκρως ενδιαφέρον απολογισμό της τελευταίας χρονιάς και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Νοέμβριο του 2021, αναφέρθηκε στο έργο που με πολύ διάθεση και μεράκι επιτελείται από όλα τα Τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας, με ιδιαίτερη αναφορά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και πρόκειται να υλοποιηθούν μέσα στον Νοέμβριο του 2022.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

  • Το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αγρινίου

Πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή 15ο και πλέον μαθητών από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής!

  • Το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού»

Διεξήχθη στις 19 Νοεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή παιδιών και ενήλικων. Για πρώτη φορά φέτος υπήρξε ειδική κατηγορία για μικρά παιδιά (Γ’ έως ΣΤ’ Δημοτικού) με θεματολογία τους Μύθους του Αισώπου.

  • Το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»

Διεξήχθη στις 20 Νοεμβρίου 2022, με πολλές εκπλήξεις και πρωτοφανή συμμετοχή, παρά την προβλεπόμενη κακοκαιρία. Η συμμετοχή του κόσμου του Αγρινίου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα κάθε ηλικίας.

  • Το 13ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών

Διοργανώνεται στις 26-27 Νοεμβρίου 2022 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου και εντάσσεται σε έναν κύκλο εξειδικευμένων δράσεων-παρεμβάσεων που πραγματοποιεί ο Λαογραφικός Όμιλος της Γ.Ε.Α. σχετικά με την εκμάθηση και εμπέδωση παραδοσιακών χορευτικών γνώσεων και εμπειριών. (Δείτε εδώ).

Ο κ. Μπρέσιακας επίσης επισήμανε ότι στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου στήριξε το σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αμέριστη συμπαράσταση.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πρόεδρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Ανδρέα Μπρέσιακα στον Antenna Star 103.5: