Η Ναύπακτος και πάλι στο στόχαστρο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. εξιχνιάστηκε απάτη ύψους 22.000 ευρώ – Ταυτοποίηση των κατηγορούμενων.
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε στις 21-10-2024 στη Ναυπακτία.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης σε βάρος δύο κατηγορούμενων ημεδαπών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προσποιούμενος λογιστή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα της καταβολής επιδότησης, του απέσπασε τους κωδικούς e banking και αφαίρεσε με δύο συναλλαγές το χρηματικό ποσό των 22.000 ευρώ, περίπου.
Από την έρευνα των Αστυνομικών σε συνεργασία με τα τραπεζικά ιδρύματα διακριβώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι εμπλέκονται στην υπόθεση απάτης.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας/Παράλληλη έδρα Ι.Π. Μεσολογγίου.
Διαβάστε επίσης: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ολοκλήρωση μηνιαίας διανομής τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Πηγή: Ναύπακτος: Εξιχνιάστηκε απάτη ύψους 22.000 ευρώ – Ταυτοποίηση των κατηγορούμενων







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις στο Αγρίνιο μετά από περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας
Το «ΔΕΟΣ» της Α.Α.Δ.Ε. εξάρθρωσε κύκλωμα λαθρεμπορίου υγραερίου, το Αγρίνιο ήταν στις πόλεις των «επιχειρήσεων»
Ηλίας Λαγοπάτης: Άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του, πενθούν στον Βάλτο Αμφιλοχίας