Ο Δήμος Ναυπακτίας γνωστοποιεί ότι, λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και της κήρυξης τριήμερου Εθνικού Πένθους αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα ενημέρωση-παρουσίαση του έργου στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του Ενετικού Λιμανιού.
- Η ενημέρωση-παρουσίαση του έργου από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, ώρα 17:00’ στο κτήριο «Ναυπακτία».
Σημειώνεται ότι, το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα σημαντικότερα που έχουν ποτέ γίνει στην Ναύπακτο. Η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Σχετικά Άρθρα
Κυριακή Γρίβα: Ξεκινά τη Δευτέρα (30/06) η ακροαματική διαδικασία για τη δολοφονία της Αγρινιώτισσας
Μενίδι Αμφιλοχίας: «Παρέλαση» στην Παραλία παλιών και κλασικών οχημάτων
Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του, όσα δήλωσε η Σάντρα Βουτσά