Ο Δήμος Ναυπακτίας γνωστοποιεί ότι, λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και της κήρυξης τριήμερου Εθνικού Πένθους αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα ενημέρωση-παρουσίαση του έργου στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του Ενετικού Λιμανιού.
- Η ενημέρωση-παρουσίαση του έργου από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, ώρα 17:00’ στο κτήριο «Ναυπακτία».

Σημειώνεται ότι, το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα σημαντικότερα που έχουν ποτέ γίνει στην Ναύπακτο. Η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου
Σεισμός μεταξύ Ευρυτανίας και Καρδίτσας: Αισθητός στο Αγρίνιο και όλη την Αιτωλοακαρνανία
Ελληνικό FBI: Αγρινιώτες είχαν ρόλο… πρωταγωνιστή σε κύκλωμα παράνομου τζόγου