Ακόμη μια θρασύτατη υπόθεση απάτης έλαβε χώρα χθες στη Ναύπακτο, καθώς άγνωστος δράστης επικοινώνησε με μελισσοκόμο ζητώντας μια αρκετά μεγάλη ποσότητα μελιού την οποία θα διοχέτευε σε καταστήματα της Αθήνας τονίζοντας την εξαιρετική ποιότητα μελιού που διαθέτει.
- Ο δράστης που προσποιούνταν γνωστό γιατρό της πόλης ζήτησε προσωπικά στοιχεία λογαριασμού για να γίνει άμεση μεταφορά των χρημάτων με στόχο να του αποσπάσει ότι είχε και δεν είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Ο μελισσοκόμος αντιλήφθηκε τους σκοπούς του και του έκλεισε το τηλέφωνο, λίγο αργότερα επικοινώνησε με τον γιατρό και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έχει αναφερθεί στο Α.Τ. Ναυπάκτου που ήδη διενεργεί έρευνα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δράστης γνώριζε πολλά προσωπικά στοιχεία και πρόσωπα της οικογένειας του μελισσοκόμου και του γιατρού καθώς επίσης προσπάθησε ακόμη και να μιμηθεί τον τρόπο ομιλίας του ιατρού.
nafpaktianews.gr







Σχετικά Άρθρα
Νίκαια – Γιώργος Μαζωνάκης: Η σορός του καλλιτέχη στην… παλιά του γειτονιά για τη «Λαϊκή Αγρυπνία»!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ούτε φέτος κέρδισε τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας ματς
Stoiximan SL1 – Τζέικομπ Νίστρουπ: «Ήταν μια ωραία εμφάνιση παίξαμε 11 εναντίον 11 δεν υπήρχαν κόκκινες»