Η Νέα Οδός έκανε γνωστό πως στην Ιόνια Οδό θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός» με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2025 στις 07:00 έως και την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2025 στις 18:00 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύει από το 184,05ο χλμ. έως και το 181,8ο χλμ. αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Σημειώνεται ότι, το χρονικό διάστημα 24/10 έως και 29/10 δε θα εκτελούνται εργασίες, αλλά θα υπάρχει σήμανση μακράς διαρκείας για λόγους ασφάλειας.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης: Παραβόλα Αγρινίου – Ελευθέριος Κολοβός: Σε ηλικία 77 ετών πέθανε ο συνταξιούχος υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ.
Πηγή: Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από 15 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου στην Ιόνια Οδό







Σχετικά Άρθρα
Ελένη Κατσαρή: «Έφυγε» από τη ζωή, πενθούν η Ντίνα και η Χρύσα για την απώλεια της μητέρας τους
Αγρίνιο: Άνδρας συνελήφθη για πυρκαγιά από αμέλεια, του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Σταύρος Γεωργίου: Ο Ιατροδικαστής εκτικά πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο Ποινικολόγος