Νέα στοχευμένη επιχείρηση για την πάταξη της Λαθραλιείας στον Αμβρακικό κόλπο οργανώθηκε σήμερα το πρωί από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας / Α Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας και το πλήρωμα περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 1041 που είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση δώδεκα (12) παράνομων ιχθυοπαγίδων και τριακοσίων (300) περίπου μέτρων δικτύων εκ μεσινέζας.
- Συγκεκριμένα πρωινές ώρες οι Λιμενικοί σε συνεργασία με κλιμάκιο ΟΦΥΠΕΚΑ διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Αμβρακικού Κόλπου όπου σε έλεγχο πλησίον της ακτής και σε μικρό βάθος βρέθηκαν – κατασχέθηκαν οι παράνομες ιθυοπαγίδες- νταούλια ενώ εντόπισαν κ ερασιτέχνη ψαρά με αλεμβολόγητο σκάφος να αλιεύει με 300 μέτρα δίχτυα μεσινέζας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν τα παράνομα εργαλεία.










Σχετικά Άρθρα
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»: Ανήλικοι Ρομά έκλεψαν 340 ευρώ από τη Γραμματεία
Απίστευτη απάτη στην Παραβόλα Αγρινίου: Ηλικιωμένη άφησε σακούλα με 13.000 ευρώ έξω από το σπίτι της
Ιόνια Οδός: Λεωφορείο με 23 Δόκιμους Υπαξιωματικούς ανετράπη – 13 ελαφρά τραυματίες