Νεκρός οδηγός σε αγώνες Dragster στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου

Πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο τύπου Dragster το οποίο συμμετείχε σε αγώνες που ξεκίνησαν σήμερα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου αναπτύσσοντας ταχύτητα αρκετά μεγάλη, πλεύρισε, βγήκε εκτός διαδρόμου με συνέπεια τις συνεχείς ανατροπές.

  • Όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, ο οδηγός του ανασύρθηκε νεκρός.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των αγώνων

To τριήμερο 14-15 και 16 Μαΐου, ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ και της ΟΜΑΕ και με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Αγρίνιου, θα διοργανώσει τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster 2021 – ο οποίος θα προσμετρά και στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου ΑΣΗ (ADC 2021).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τηρουμένων όλων των Υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ. Θυμίζουμε τις βασικές προϋποθέσεις της υποχρέωσης των αρχικά εισερχομένων στον χώρο των αγώνων:

• Επίδειξη rapid test ή μοριακού τεστ 24-48 ωρών. • Συμπλήρωση από πριν των ζητούμενων στοιχείων του καταλόγου Εισερχομένων-Εξερχομένων για να μην υπάρχει καθυστέρηση στην είσοδο.

• Επίδειξη των μέσων προστασίας (μάσκες-αντισηπτικά-κ.α.) Δεδομένου ότι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά από πολύ καιρό απραξίας, αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών. Η οργάνωση είναι έτοιμη για έναν πολύ δυνατό αγώνα απ όλες τις απόψεις. Η προετοιμασία της πρόσφυσης θα γίνει πολύ προσεκτικά για ακόμα μια φορά ώστε όσοι είναι έτοιμοι να σπάσουν προσωπικά, Πανελλήνια αλλά και Ευρωπαϊκά ρεκόρ και φυσικά να δούμε δυνατές κόντρες μεταξύ τους.


Αίθουσα Σύνταξης

«Agrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr