Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρθηκε στο βαρύτατο πλήγμα λόγω της πανδημίας που έχει υποστεί οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί.
- Ακολουθεί η ανάρτησή του:
«Στεκόμαστε στο πλευρό των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί και στα δίκαια αιτήματά τους, όπως άλλωστε και σε κάθε επαγγελματικό κλάδο που έχει υποστεί βαρύτατο πλήγμα λόγω της πανδημίας.
📌Αποτελεί ήδη εισήγηση της Ένωσης Περιφερειών η καταβολή μέρους της αποζημίωσης για τα σχολικά δρομολόγια που έχουν περικοπεί στους ιδιοκτήτες ταξί, τα οποία ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια επιτελούν σημαντικό συγκοινωνιακό και κοινωνικό έργο.
🔹Βρισκόμαστε σε έναν “πόλεμο”, αλλά όλοι μαζί, με κάθε πρόσφορο τρόπο, πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Η Περιφέρεια, με όσες δυνατότητες διαθέτει, βάζει πλάτη».









Σχετικά Άρθρα
Ευλογιά Αιγοπροβάτων: Νέες εστίες στην Αιτωλοακαρνανία, ζώνες προστασίας παντού!
Συσσίτια Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Κολοκυθόπιτα με χωριάτικο τυρί και ψητά λουκάνικα
Mere ήταν και… πάει σε Αγρίνιο και Αμαλιάδα, στον «αέρα» εκατοντάδες εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα