Ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αγρινίου το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου, όταν όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με άλλο Ι.Χ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. κινούνταν στον παράδρομο στο ύψος της αντιπροσωπείας της Peugeot.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ό,τι η σύγκρουση σημειώθηκε όταν άλλο όχημα έβγαινε από επιχείρηση, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να εκσφενδονιστεί στην Εθνική Οδό και να ανατραπεί.
Το ευτύχημα ήταν ό,τι δεν διέρχονταν από το σημείο άλλα οχήματα τη στιγμή του περιστατικού (περίπου στις 8 το πρωί) και δεν σημειώθηκε άλλη σύγκρουση.





Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (26/02): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
2η Ανάβαση Καστράκι Αγρινίου: Στη Μ.Ε.Θ. Άρτας διασωληνωμένος Αγρινιώτης οδηγός μετά από σοβαρό τροχαίο
Η ΦΙΛ.Μ.Α. Αγρινίου μετά το τροχαίο στην 2η Ανάβαση: «Η σκέψη όλων βρίσκεται στον Φώτη Πούλιο και στους ανθρώπους του»
Θοδωρής Σαμψώνας: Την Κυριακή (04/10) στο Αγρίνιο το Ετήσιο Μνημόσυνο