Τεράστιο πρόβλημα με τα νερά που πέφτουν στην Ε.Ο. Αγρινίου – Αγίου Βλασίου επισημαίνουν οι κάτοικοι μιλώντας στο AgrinioTims.gr
Συγκεκριμένα, μαζί με όλα τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον δρόμο προκύπτει ένα επιπλέον αυτό με τα βρόχινα νερά, τα οποία τρεις με τέσσερις ημέρες μετά από μία μεγάλη βροχή τρέχουν μέσα στο οδόστρωμα.
Στο AgrinioTimes.gr οι κάτοικοι καταγγέλλουν απουσία έστω ενός απλού καθαρισμού των χαντακιών, τα οποία αφήνουν τα νερά που ρέουν από τις πλαγιές για μέρες ελεύθερα στο οδόστρωμα.
Αποτέλεσμα αυτού είναι και η φθορά του οδοστρώματος, αλλά κυρίως ο αμέσως κίνδυνος από τον βραδινό παγετό που καραδοκεί.



Διαβάστε επίσης: Καλύβια: Τροχαίο και τα Χριστούγεννα







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Όχημα έπιασε φωτιά στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Κόμβου Παναιτωλίου
Βαγγέλης Λιόλιος: Στο ίδιο κελί με τον Αγρινιώτη Γιατρό της υπόθεσης Μαζωνάκη ο Πατρινός πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ.
Αγρίνιο – 28η Οκτωβρίου: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων την παραμονή της Επετείου στην Πλατεία Δημάδη