Η υδροδότηση της πόλης έχει μειωθεί σημαντικά, λόγω καταστροφής του ενός εκ των δύο καταθλιπτικών αγωγών, που μεταφέρουν το νερό των γεωτρήσεων στην δεξαμενή.
- Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Ι.Π. Μεσολογγίου ενεργούν για να αυξηθεί η υδροδότηση. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι, ύστερα από τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή παρατηρήθηκε θολότητα του νερού των γεωτρήσεων που υδροδοτούν την ζώνη του Μεσολογγίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Μέχρις ότου ολοκληρωθεί η υγειονομική αναγνώριση και επιθεώρηση των εγκαταστάσεων μας στον Εύηνο ποταμό καλούνται οι κάτοικοι των περιοχών Μεσολογγίου, Άγ. Θωμά, Αγριλιάς, Ρετσίνων, Μουσούρων και Ελληνικών να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση ή μαγείρεμα.
Με ανακοίνωσή η Δ.Ε.Υ.Α. Ι.Π. Μεσολογγίου θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα των αναλύσεων και για την ασφαλή χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.
Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Μανόλο Χιμένεθ: «Οι δύο Προπονητές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι»
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Γιάννης Πετράκης: «Χωρίς το πέναλτι, δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»
UCL – 1η Αγωνιστική League Phase: Ολυμπιακός και Πάφος τελείωσαν το ματς Χ-ωρίς τέρματα!