Για τον τραγικό θάνατο της 15χρονης μαθήτριας από τον Βύρωνα, με καταγωγή από το Θέρμο, που «έσβησε» σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, τοποθετήθηκε η Νίκη Κεραμέως, εκφράζοντας την θλίψη της.
- «Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», έγραψε στο Twitter η Υπουργός Παιδείας.







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Οριστική επίλυση της υδροδότησης του Δήμου Αγρινίου για τα επόμενα 100 χρόνια»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αποκαλύφθηκε η φανέλα που θα φορεθεί στα γενέθλια κόντρα στην Κηφισιά
Stoiximan SL1: Ο Παναιτωλικός κλείνει τα 100 και σε θέλει δίπλα του, 6 ευρώ γενική είσοδος με Κηφισιά!