Ο Νικόλαος Τσίρκας του Παναγιώτη δεν είναι πλέον ανάμεσά μας και στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατο του 58χρονου πενθεί το Ευηνοχώρι.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026 και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ευηνοχωρίου.
Να σημειωθεί πως η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα από τις 16:30 και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» η σύζυγος Άννα Τσίρκα, τα τέκνα Παναγιώτης & Αφροδίτη, Αλεξάνδρα & Παναγιώτης, Αθηνά, Χρήστος, τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Αγγελική, οι φίλοι, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Θωμάς Κουτσιούμπας: «Έφυγε» στα 72 του, στο Χαλκιόπουλο Βάλτου το τελευταίο «αντίο»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Εκατοντάδες πιστοί στην Αγρυπνία για την Εορτή του Αγίου Παΐσίου
Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.: Πολύωρη διακοπή ρεύματος στο Αγρίνιο τη 10η Ιουλίου
Νέο τροχαίο στο Αγρίνιο: Οδηγός ενός Ι.Χ. πήρε… σβάρνα την πόρτα άλλου οχήματος