Ο Νίκος Αναδιώτης είναι ο Αιγιώτης Ευρωβουλευτής που βιώνει πάρα πολύ δύσκολες ώρες καθώς πέθανε ο πατέρας του, γνωστός Ιατρός-Ακτινολόγος, σε ηλικία 87 ετών.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 15:30 στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» Καλλιθέα Αιγίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία, μισή ώρα νωρίτερα, από τις 15:00 και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» η σύζυγος, τα τέκνα, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Θερμή παράκληση από την οικογένεια του εκλιπόντος αντί για στεφάνια οι δωρεές να διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Διαβάστε επίσης: ΕΛ.ΑΣ.: 1.426 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τον Οκτώβριο του 2025 στη Δυτική Ελλάδα
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε η Ε.Μ.Υ.
Αιγιάλεια: 20 κλοπές εξιχνιάστηκαν σε σπίτια και οχήματα, πάνω από 70 χιλιάδες ευρώ η αξία τους
ΕΛ.ΑΣ. – Δυτική Ελλάδα: 1.157 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τον Ιανουάριο του 2026