Υλικά
-
250 γρ. μακαρόνια (εγώ έβαλα λιγκουίνι)
-
2 φλυτζάνια γάλα σόγιας
-
Νηστίσιμο τριμμένο τυρί (ανάλογα ποσό πηχτή θελουμε την σάλτσα. Εγώ έβαλα περίπου 30γρ.)
-
5-6 μανιτάρια λευκά
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 κ.σ. αλευρι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Λάδι
Εκτέλεση
-
Βράζουμε τα μακαρόνια μας όσο λέει η συσκευασία
-
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι και τσιγαρίζω τα μανιτάρια με το σκόρδο που τα έχω κόψει κομματάκια. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω από πάνω το αλεύρι και ανακατεύω.
-
Ρίχνω το γάλα σόγιας και όταν πάρει μια βράση ρίχνω μέσα το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω μέχρι να λιώσει το τυρί και το αφήνω να πάρει μια βράση ακόμα.
cookpad.com
Σχετικά Άρθρα
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!
Ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος: «Μεγάλη Πέμπτη Η αγάπη Του δε μιλά – σταυρώνεται»
Σάκης Ρουβάς: Τιμά το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης βάφοντας τα πασχαλινά αυγά με φυσικά υλικά