Υλικά
-
250 γρ. μακαρόνια (εγώ έβαλα λιγκουίνι)
-
2 φλυτζάνια γάλα σόγιας
-
Νηστίσιμο τριμμένο τυρί (ανάλογα ποσό πηχτή θελουμε την σάλτσα. Εγώ έβαλα περίπου 30γρ.)
-
5-6 μανιτάρια λευκά
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 κ.σ. αλευρι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Λάδι
Εκτέλεση
-
Βράζουμε τα μακαρόνια μας όσο λέει η συσκευασία
-
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι και τσιγαρίζω τα μανιτάρια με το σκόρδο που τα έχω κόψει κομματάκια. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω από πάνω το αλεύρι και ανακατεύω.
-
Ρίχνω το γάλα σόγιας και όταν πάρει μια βράση ρίχνω μέσα το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω μέχρι να λιώσει το τυρί και το αφήνω να πάρει μια βράση ακόμα.
cookpad.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)