Υλικά
-
250 γρ. μακαρόνια (εγώ έβαλα λιγκουίνι)
-
2 φλυτζάνια γάλα σόγιας
-
Νηστίσιμο τριμμένο τυρί (ανάλογα ποσό πηχτή θελουμε την σάλτσα. Εγώ έβαλα περίπου 30γρ.)
-
5-6 μανιτάρια λευκά
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 κ.σ. αλευρι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Λάδι
Εκτέλεση
-
Βράζουμε τα μακαρόνια μας όσο λέει η συσκευασία
-
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι και τσιγαρίζω τα μανιτάρια με το σκόρδο που τα έχω κόψει κομματάκια. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω από πάνω το αλεύρι και ανακατεύω.
-
Ρίχνω το γάλα σόγιας και όταν πάρει μια βράση ρίχνω μέσα το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω μέχρι να λιώσει το τυρί και το αφήνω να πάρει μια βράση ακόμα.
cookpad.com
Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Exathlon»: Εντάσεις στο εσωτερικό της Πορτοκαλί Ομάδας – Αγώνισμα Σπιτιού & Αγώνας Ασφάλειας
«Απαραίτητο Φως»: Τηλεοπτική πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1 για τη σειρά που αγαπήθηκε από το ERTFLIX!
Εορτολόγιο: 18 Σεπτεμβρίου τιμάται από την Εκκλησία η Αγία Αριάδνη