Νομική υπόσταση αποκτά το “Photopolis” από τη νέα χρονιά

Νομική υπόσταση αποκτά το “Photopolis” από του χρόνου.

Για το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου «Photopolis», που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 14 του ίδιου μήνα στην παλαιά Δημοτική Αγορά της πόλης του Αγρινίου, μετά από ολιγόμηνη αναβολή λόγω της πανδημίας που έχει πλήξη από το Μάρτη και τη χώρας μας, συνομιλήσαν σήμερα το πρωί στον Antenna star 103.5 o Λευτέρης Τηλιγάδας και το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ κ. Παναγιώτης Καλτσάς.

Να σημειώσουμε ότι το φεστιβάλ αποτελεί την φυσική εξέλιξη των ετήσιων φωτογραφικών εκθέσεων της φωτογραφικής ομάδας Αγρινίου με τον διακριτικό τίτλο “art8”, που αποτελεί τμήμα του συλλόγου «Καλλιτεχνικό Παραδοσιακό Εργαστήρι Αγρινίου». Διοικείται από εφταμελή επιτροπή μελών της φωτογραφικής ομάδας art8 του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου, την οποία αποτελούν οι:  Πάνος Καλτσάς, Θεώνη Λειβαδίτη, Αρης Παπαβασιλείου, Κώστας Τσόλκας, Λεωνίδας Φραγκούλης.

Η σημερινή είδηση ήταν η δήλωση του κ. Καλτσά ότι αμέσως μετά τη λήξη των φετινών εκδηλώσεων, το Photopolis θα συσταθεί ως αυτόνομο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, έτσι ώστε, με ένα πιο ευέλικτο σχήμα, να μπορέσει να κινηθεί πιο καλά οργανωτικά και λειτουργικά.