Κι όμως στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι και πάλι σε λειτουργία ο Αξονικός Τομογράφος, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό επισκευάστηκε μες τα Χριστούγεννα!
Ο Αξονικός Τομογράφος του Νοσοκομείου Αγρινίου επισκευάστηκε χθες, 26 Δεκεμβρίου 2025 από συνεργείο που ήρθε από την Αθήνα και εργάστηκε όλη την ημέρα έως τα μεσάνυχτα όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη αξονική τομογραφία μετά από αρκετές μέρες.
Πιο συγκεκριμένα έπρεπε να αλλαχθεί η «λυχνία» η οποία είχε καεί λόγω πιθανά τέλους της διάρκειας ζωής της, όπως συμβαίνει περίπου κάθε 2 χρόνια.
Το ίδιο συνεργείο είχε επιχειρήσει και τις προηγούμενες ημέρες Παραμονή και Προπαραμονή Χριστουγέννων να ολοκληρώσει την επισκευή, όμως ανεπιτυχώς, και έτσι οι επισκέψεις του συνεργείου επισκευής από την Αθήνα ήταν καθημερινές την τελευταία εβδομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το έργο της αποκατάστασης της λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου.
Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (27/12): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Σπυρίδων Καπότης: «Έφυγε» σε ηλικία 69 ετών – Στον Άγιο Θωμά Αγρινίου το τελευταίο «αντίο»
«Black Out» για αρκετή ώρα σε ένα μεγάλο τμήμα της πόλης του Αγρινίου!
Παλαιά Λαχαναγορά Αγρινίου: Κινητοποίηση της Π.Υ. μετά από καπνούς σε γεννήτρια του Δημοτικού Parking